Lukasz Nowak
Główny specjalista ds. Sprzedaży
ŻELAZNY
KSZTAŁT JAKOŚCI
Makaron do zupy - soup filling (ang.) - de remplissage zupa (fr.) - ripieno di zuppe (wl.)
Aneli - rodzaj krótkiego makaronu w postaci małych pierścieni. Istnieje również mniejsza wersja anelli, która nazywa się anellini lub "anilletti". Anelli pochodzi od słowa anelli, które z języka włoskiego oznacza "pierścień". Dodaje się je do rosołu z kurczaka lub gotuje się z owocami morza.
Stellink – gwiazdki – rodzaj makaronu o delikatnym smaku, który zachowuje swój kształt i elastyczność, nawet w zupach. Jest idealny do zup: warzywnych, klasycznych z kurczaka lub do zaprawiania bulionu.
Orecchiette – rodzaj włoskiego makaronu w postaci małych "uszki", których wielkość składa zaledwie 2cm. Pasty używają do zup, dodaje się do różnych sałatek warzywnych, a także przygotowuje jako dodatek do dań mięsnych i rybnych z pysznym sosem.
Filini – cienkie, krótkie nici, niewielkiego rozmiaru. Używają do zup i sałatek.
Przykłady naszych prac można zobaczyć w dziale portfolio.
Zamów matryce do makaronu w dziale katalog lub otrzymaj porady od swojego menedżera.
próbki ciągadeł
Katalog ciągadeł
Oddzwonienie